Online poster store.

Gratis verzending vanaf € 69 (BE) vanaf € 99 (EU)

Een kennismaking

Posters drukken met
Posters & Print; ons verhaal

Het nieuwe concept van posters drukken met ‘Posters & Print’ ontstond in 2015. Sinds dan werkt ons familiebedrijf aan het ontwikkelen van websites en webshops voor diverse klanten. Onze achtergrond in marketing en e-commerce heeft ons geholpen bij het opzetten van ons eigen digital agency.

Enkele jaren later, na tal van drukwerk opdrachten voor klanten, werden de eerste stappen gezet met het maken van enkele posters voor vrienden en familie. Zo ontstond ons nieuw concept ‘Posters & Print’.

 

Samenloop van ervaringen

Visie

We zijn gepassioneerd door creëren van unieke en stijlvolle ontwerpen die passen bij de smaak en persoonlijkheid van onze klanten. Onze expertise in marketing en e-commerce helpt ons bij het ontwikkelen van effectieve strategieën om onze klanten te bereiken. Wij zijn trots op het concept van posters drukken dat we vanuit ons familiebedrijf hebben opgericht en zijn vastbesloten om de wereld te laten zien waar we toe in staat zijn. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij ook u kunnen helpen bij het realiseren van uw online ambities.

Ik ben zo blij met mijn aankoop bij Posters & Prints! Ik liet posters drukken met kader en het was precies wat ik zocht. De kwaliteit is fantastisch en het ontwerp past perfect bij mijn interieur. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar stijlvolle en hoogwaardige prints.
Tom Verhoeven
Affligem, BE
Ik was aangenaam verrast door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ik heb verschillende posters besteld voor mijn bedrijf en de kwaliteit was geweldig, terwijl de prijs zeer redelijk was. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen!
Astrid Soorens
Huizen, NL