Online poster store.

Gratis verzending vanaf € 69 (BE) vanaf € 99 (EU)

KLANTENDIENST

Vragen omtrent je bestelling, levering, retour, omruilen, kwaliteit of communicatie?

We helpen je graag verder...

BESTELLING & VERZENDING

Op de posters-print.com website kun je betalen met Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal en KBC.
Wij passen de verzendkosten toe die op de website van bpost worden gehanteerd. Jaarlijks wordt er tussen 15 november en 31 december een verzendkosten supplement van € 1 door toegepast voor de verwerking van je pakket.

Stel je vast dat na afronding er een verkeerd of foutief adres is gebruikt, contacteer ons onmiddellijk via email info@posters-print.com.

Zolang je bestelling niet is afgerond kun je het afleveringsadres online wijzigen. Eenmaal de betaling is uitgevoerd en de bestelling is bevestigd kan het adres niet meer worden aangepast. Factuur en/of levering worden op de meegedeelde adressen opgesteld en uitgevoerd.
Wanneer je betaling is gelukt ontvang je een bevestiging van je aankoop via email. Wanneer je bestelling is verwerkt en wordt verstuurd krijg je een email met een “track & trace” barcode. Met die code kun je je bestelling/levering opvolgen en heb je meteen de zekerheid dat je bestelling geregistreerd werd.

Check je spammailbox en het opgegeven emailadres bij de bestelling. Indien alles klopt neem dan contact met ons op info@posters-print.com.
Omdat technologie nooit 100% betrouwbaar is kan het ook zijn dat de bestelling niet is doorgekomen. Om dubbele bestellingen te vermijden neem dan eerst contact met ons op zodat we het eventuele probleem kunnen achterhalen en mogelijks corrigeren.

Onze verzendingen gebeuren nationaal via bpost, internationaal via de partners van bpost. 

Je kan je pakket volgen via deze “track & trace” button. De barcode vind je terug op je bestelbon/factuur.

Wij pakken dagelijks bestellingen in. Bestellingen die voor 16u worden gemaakt worden de dag zelf aan een postpunt afgeleverd ter verzending. De normale verzendingstermijnen van onze vervoerder zijn voor nationale zendingen 2-4 werkdagen. Voor internationale zendingen is deze termijn verschillend. Voor NL kan dit de volgende werkdag zijn, voor andere landen kan dit tot 7 werkdagen oplopen. Lees de leveringsvoorwaarden na i.v.m. verantwoordelijkheid rond leveringstermijnen van zowel de vervoerder als van Posters-print.com.

Indien je je bestelling niet binnen de aangegeven levertijd hebt ontvangen controleer je best of je ons de juiste gegevens hebt verstrekt. Indien deze helemaal correct werden genoteerd en je nog steeds binnen de 30 werkdagen na het plaatsen van je bestelling zit, neem je contact met onze klantenservice zodat we je verder kunnen helpen.

Wanneer je je pakket bij de 1e levering niet in ontvangst kon nemen en het pakket niet bent gaan ophalen op het door de vervoerder meegedeelde adres binnen de meegedeelde termijn dan wordt je pakket retour gestuurd aan Posters-print.com. Posters-print.com kan het pakket opnieuw versturen na betaling van een éénmalige verzendkost van € 20 + btw.

RETOURZENDEN & RUILEN

Je kan enkel een aankoop annuleren wanneer deze nog niet is verwerkt door ons magazijn. Omdat onze bestellingen snel worden verwerkt kunnen we niet garanderen dat dit kan worden opgevolgd en is het hierdoor belangrijk dat je snel met ons contact neemt via info@posters-print.com.

Enkel op zon- en feestdagen worden geen bestellingen direct verwerkt, deze worden pas op de 1e daaropvolgende werkdag verwerkt.
Herroepen of ruilen van persoonlijke posters die op bestelling worden gedrukt kunnen niet worden herroepen of geruild eenmaal de betaling is uitgevoerd en het order is bevestigd.

Neem een foto van je pakket en volg de terugstuur manier zoals uitgelegd bij het item “TERUG STUREN” in deze rubriek. Terugsturen doe je vanop de daarvoor voorziene pagina op onze website.

Een pakket terugsturen aan posters-print.com dient steeds te worden gericht aan dit adres:

POSTERS-PRINT.COM, Driesstraat 127, B-1982 ELEWIJT

Je pakket moet goed beschermd worden verstuurd, ongebruikt en in de staat waarin het werd ontvangen. Merk op dat de klant zelf verantwoordelijk is voor alle retourkosten. Je pakket moet traceerbaar zijn en verpakt in hetzelfde pakket als waarin je het hebt ontvangen (inclusief bescherming en buitenverpakking). Je tracking referentie en betaalbewijs moet je bewaren totdat we je retourzending hebben ontvangen/bevestigd.

Elke terugbetalingsaanvraag, ongeacht de reden, kan enkel worden ingeleid wanneer deze wordt uitgevoerd op de daarvoor voorziene pagina op onze website.

Je kan niet meer goederen terugsturen in 1 pakket dan wat je in dat pakket hebt ontvangen. Samenvoegen van meerdere bestellingen in 1 pakket is niet toegestaan.

Elke terugzending dient voorzien te zijn van het oorspronkelijke bestelnummer. Bij twijfel neem je contact met onze klantendienst op info@posters-print.com

Om je aankoop te kunnen ruilen dienen we het in de originele verpakking en ongebruikt terug te ontvangen. Bij ontvangst op onze magazijnen ontvang je een email met een waardebon voor het gekocht product verminderd met de gangbare verzendkost. Je waardebon kan je inruilen om je volgende aankoop te betalen. Opgelet, je kan slechts ruilen binnen de 30d. na je aankoop. Ruilen van persoonlijke posters die op bestelling worden gedrukt kan niet eenmaal de betaling is uitgevoerd en het order is bevestigd.
Terugbetaling kan slechts wanneer je artikel niet meteen kan worden aangeleverd en de maximale wachttijd van 30d. werd overschreden. In alle andere gevallen krijg je een waardebon voor de waarde van je bestelling verminderd met de verzendkosten (let op: was je levering “gratis” dan worden de hiervoor door posters-print.com betaalde verzendkosten van je waardebon afgetrokken). De waardebonnen kunnen gebruikt worden als betaalmiddel in onze webshop.

KWALITEIT & COMMUNICATIE

Al onze posters worden op kwalitatief eco-vriendelijk FSC-papier gedrukt in CMYK kleuren. Papiersoort:
  • A4 formaat (297x210mm): wit coated silk papier van 200 g/m²
  • A3 formaat (420x297mm): wit coated silk papier van 200g/m²
  • A2 formaat (594x420mm): wit coated silk papier van 200g/m²
Bij elk product krijg je bovendien een handige maattabel vermeld met een overzicht van de afmetingen.

Bij elke kader worden de nodige pluggen en vijzen meegeleverd, je hoeft deze enkel nog te plaatsen.

Monteren van posters in kaders hoef je zelf te doen. Enkel wanneer je een poster én kader koopt bij posters-print.com wordt de poster in de kader gemonteerd en klaargemaakt verstuurd.

Posters-print.com hanteert 3 soorten kaders:

Eikenhouten frames in A4-A3-A2 voorzien van een krasvrij acryl glas, zonder passe partout

Aluminium frames: wit of zwart frames in A4-A3-A2 voorzien van een krasvrij acryl glas, zonder passe partout

Wanneer je de hashtag #postersprint op sociale media gebruikt bij het posten of maken van verhalen dan kunnen wij de afbeelding opnieuw posten op onze eigen sociale media met aangifte dat het een repost is.
Je kan ons permanent via email bereiken. We beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk. Geef zeker je telefoon mee, indien mogelijk en indien nodig, nemen we telefonisch contact met je.