Online poster store.

Gratis verzending vanaf € 69 (BE) vanaf € 99 (EU)

Poster met kader

Kunst & stijl voor jouw ruimte.

Bij Posters & Print komt creativiteit en verfijning samen. Ontdek onze uitgebreide collectie posters met kaders, beschikbaar in A2, A3 en A4 formaten. Deze kunstwerken zijn ontworpen om jouw interieur te verfraaien of eventueel een fris kleurtje te geven.

Op zoek naar de perfecte manier om je ruimte te transformeren? Onze posters met kaders bieden niet alleen visuele aantrekkingskracht, maar ook een vleugje elegantie en persoonlijkheid. Of je nu kiest voor het eigentijdse aluminium of de warme uitstraling van hout, we hebben de perfecte match voor jouw smaak.

Show Filters

Resultaat 1–10 van de 180 resultaten wordt getoond

Onze collectie posters met kader

  1. A2 Posters: Groots en indrukwekkend, A2 posters zijn ideaal voor statementstukken in grote ruimtes. Kies uit diverse ontwerpen die je persoonlijkheid weerspiegelen.

  2. A3 Posters: Perfect voor middelgrote wanden, A3 posters voegen subtiel karakter toe aan je ruimte. Verken een scala aan thema’s en stijlen.

  3. A4 Posters: Kleine kunstwerken met een grote impact, A4 posters zijn veelzijdig en passen vrijwel overal. Ontdek betaalbare opties voor elk hoekje van je huis.

Materialen voor kaders:

  • Aluminium Kaders: Strak, modern en duurzaam. Onze aluminium kaders passen perfect bij eigentijdse inrichtingen.

  • Houten Kaders: Een vleugje warmte en karakter. Kies houten kaders voor een rustieke uitstraling.

Onze collectie poster met kader

  • 🎨 Unieke Ontwerpen: Elk stuk in onze collectie is zorgvuldig geselecteerd om jouw interieur te verrijken.
  • 📏 Diverse Formaten: Vind het perfecte formaat voor jouw ruimte, of mix en match verschillende maten voor een unieke galerijwand.
  • 🌟 Eenvoudige Installatie: Onze posters zijn klaar om op te hangen, zodat je snel van je nieuwe kunst kunt genieten.

we streven ernaar om jouw interieur eenvoudig en plezierig te maken. Ontdek onze posters met kaders en laat je inspireren door kunst die jouw verhaal vertelt.

Poster met kader
Poster met kader

F.A.Q

Op de posters-print.com website kun je betalen met Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal en KBC.
Wij passen de verzendkosten toe die op de website van bpost worden gehanteerd. Jaarlijks wordt er tussen 15 november en 31 december een verzendkosten supplement van € 1 door toegepast voor de verwerking van je pakket.

Stel je vast dat na afronding er een verkeerd of foutief adres is gebruikt, contacteer ons onmiddellijk via email info@posters-print.com.

Zolang je bestelling niet is afgerond kun je het afleveringsadres online wijzigen. Eenmaal de betaling is uitgevoerd en de bestelling is bevestigd kan het adres niet meer worden aangepast. Factuur en/of levering worden op de meegedeelde adressen opgesteld en uitgevoerd.
Wanneer je betaling is gelukt ontvang je een bevestiging van je aankoop via email. Wanneer je bestelling is verwerkt en wordt verstuurd krijg je een email met een “track & trace” barcode. Met die code kun je je bestelling/levering opvolgen en heb je meteen de zekerheid dat je bestelling geregistreerd werd.

Check je spammailbox en het opgegeven emailadres bij de bestelling. Indien alles klopt neem dan contact met ons op info@posters-print.com.
Omdat technologie nooit 100% betrouwbaar is kan het ook zijn dat de bestelling niet is doorgekomen. Om dubbele bestellingen te vermijden neem dan eerst contact met ons op zodat we het eventuele probleem kunnen achterhalen en mogelijks corrigeren.

Onze verzendingen gebeuren nationaal via bpost, internationaal via de partners van bpost. 

Je kan je pakket volgen via deze “track & trace” button. De barcode vind je terug op je bestelbon/factuur.

Wij pakken dagelijks bestellingen in. Bestellingen die voor 16u worden gemaakt worden de dag zelf aan een postpunt afgeleverd ter verzending. De normale verzendingstermijnen van onze vervoerder zijn voor nationale zendingen 2-4 werkdagen. Voor internationale zendingen is deze termijn verschillend. Voor NL kan dit de volgende werkdag zijn, voor andere landen kan dit tot 7 werkdagen oplopen. Lees de leveringsvoorwaarden na i.v.m. verantwoordelijkheid rond leveringstermijnen van zowel de vervoerder als van Posters-print.com.

Indien je je bestelling niet binnen de aangegeven levertijd hebt ontvangen controleer je best of je ons de juiste gegevens hebt verstrekt. Indien deze helemaal correct werden genoteerd en je nog steeds binnen de 30 werkdagen na het plaatsen van je bestelling zit, neem je contact met onze klantenservice zodat we je verder kunnen helpen.

Wanneer je je pakket bij de 1e levering niet in ontvangst kon nemen en het pakket niet bent gaan ophalen op het door de vervoerder meegedeelde adres binnen de meegedeelde termijn dan wordt je pakket retour gestuurd aan Posters-print.com. Posters-print.com kan het pakket opnieuw versturen na betaling van een éénmalige verzendkost van € 20 + btw.