Online poster store.

Gratis verzending vanaf € 69 (BE) vanaf € 99 (EU)

Aluminium poster kaders

Ontdek de rol van poster kaders op je interieur.

Zoek je een eenvoudige manier om je ruimte te transformeren en een vleugje verfijning toe te voegen? Overweeg dan zeker aluminium poster kaders als een oplossing. Met keuzes variërend van aluminium, wit en zwart tot hout, bieden deze kaders niet alleen bescherming, maar voegen ze ook karakter en stijl toe aan je omgeving.

Wat maakt posters met kaders zo aantrekkelijk.

Het kiezen van posters met kader gaat verder dan louter esthetiek. Naast het toevoegen van visuele aantrekkingskracht, dienen kaders als een beschermende barrière, waardoor je kunstwerken en afbeeldingen worden beschermd tegen mogelijke schade. Bovendien zorgen ze voor een gevoel van voltooiing en maken ze van je muren echte blikvangers.

Aluminium Kaders: De strakke en moderne keuze
Aluminium poster kaders belichamen moderniteit dankzij hun gestroomlijnde ontwerp en metallic afwerking passen ze perfect bij hedendaagse interieurs. Denk hierbij aan industriële of strakke designs. In dergelijk interieur komen zowel onze zwarte als witte kaders goed tot hun recht. 

Witte Kaders: Tijdloos elegant accents
Witte kaders hebben een tijdloze charme die past bij elke inrichting. Ze dienen als een elegante achtergrond voor je posters en brengen de kleuren van je afbeeldingen of posterontwerp naar voren. Of je nu houdt van minimalisme of klassieke designs, witte kaders zijn altijd een goede keuze.

Zwarte Kaders: Voor een impact
Zwarte kaders voegen naast drama en diepte ook accent toe aan je ruimte. Ze creëren een opvallend contrast tussen het kader en de afbeelding, waardoor je werken echt tot leven komen. Zwarte kaders passen vooral goed bij gedurfde kleurkeuzes en moderne ontwerpen.

Tip: Heb je een zwart/wit portret? Kies voor een zwart kader met passe-partout.

Houten Kaders: Warmte en natuurlijke pracht
Als je warmte en rustieke charme wilt toevoegen, zijn houten kaders de perfecte keuze. Ze stralen gezelligheid uit en passen goed in interieurs die behoefte hebben aan een vleugje natuur. Heb je een houten vloer of bv een herenhuis? Kies dan zeker voor een houten kader, je zal het je niet beklagen! 

Show Filters

Resultaat 1–4 van de 180 resultaten wordt getoond

Op de posters-print.com website kun je betalen met Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal en KBC.
Wij passen de verzendkosten toe die op de website van bpost worden gehanteerd. Jaarlijks wordt er tussen 15 november en 31 december een verzendkosten supplement van € 1 door toegepast voor de verwerking van je pakket.

Stel je vast dat na afronding er een verkeerd of foutief adres is gebruikt, contacteer ons onmiddellijk via email info@posters-print.com.

Zolang je bestelling niet is afgerond kun je het afleveringsadres online wijzigen. Eenmaal de betaling is uitgevoerd en de bestelling is bevestigd kan het adres niet meer worden aangepast. Factuur en/of levering worden op de meegedeelde adressen opgesteld en uitgevoerd.
Wanneer je betaling is gelukt ontvang je een bevestiging van je aankoop via email. Wanneer je bestelling is verwerkt en wordt verstuurd krijg je een email met een “track & trace” barcode. Met die code kun je je bestelling/levering opvolgen en heb je meteen de zekerheid dat je bestelling geregistreerd werd.

Check je spammailbox en het opgegeven emailadres bij de bestelling. Indien alles klopt neem dan contact met ons op info@posters-print.com.
Omdat technologie nooit 100% betrouwbaar is kan het ook zijn dat de bestelling niet is doorgekomen. Om dubbele bestellingen te vermijden neem dan eerst contact met ons op zodat we het eventuele probleem kunnen achterhalen en mogelijks corrigeren.

Onze verzendingen gebeuren nationaal via bpost, internationaal via de partners van bpost. 

Je kan je pakket volgen via deze “track & trace” button. De barcode vind je terug op je bestelbon/factuur.

Wij pakken dagelijks bestellingen in. Bestellingen die voor 16u worden gemaakt worden de dag zelf aan een postpunt afgeleverd ter verzending. De normale verzendingstermijnen van onze vervoerder zijn voor nationale zendingen 2-4 werkdagen. Voor internationale zendingen is deze termijn verschillend. Voor NL kan dit de volgende werkdag zijn, voor andere landen kan dit tot 7 werkdagen oplopen. Lees de leveringsvoorwaarden na i.v.m. verantwoordelijkheid rond leveringstermijnen van zowel de vervoerder als van Posters-print.com.

Indien je je bestelling niet binnen de aangegeven levertijd hebt ontvangen controleer je best of je ons de juiste gegevens hebt verstrekt. Indien deze helemaal correct werden genoteerd en je nog steeds binnen de 30 werkdagen na het plaatsen van je bestelling zit, neem je contact met onze klantenservice zodat we je verder kunnen helpen.

Wanneer je je pakket bij de 1e levering niet in ontvangst kon nemen en het pakket niet bent gaan ophalen op het door de vervoerder meegedeelde adres binnen de meegedeelde termijn dan wordt je pakket retour gestuurd aan Posters-print.com. Posters-print.com kan het pakket opnieuw versturen na betaling van een éénmalige verzendkost van € 20 + btw.